sick

"Freedom is just another word for nothing left to loose"
- Janis Joplin -

Helgen var frkn' awsm! Superhjältemaskerad hos Dana i Göteborg. Fast det bästa var att träffa Linn, Adam, Dana och Hedda. Det gjorde ingenting att jag sjukade ner mig redan på bussen upp, det var bäst ändå.

Nu är jag inne på sista VFT-veckan ever! Åtminstone inom skolorganisationen. Och det känns så himla skönt... trots att jag är sjuk. Tur att jag har Natasha, så vi kan klaga på läskiga människor som får soundtracket till Smallville att spelas upp inne i huvudet, om och om igen. Utan Natasha skulle jag vara en zombie på amfetamin.

Nu sitter jag här och sjuk-äter popcorn och väntar på att tvättstuge-tjuven ska ta sitt pick och pack och dra.




It's hard to miss someone when you don't know if you're allowed to...


Fjällvandra

"Life has it's own hidden forces which you can only discover by living"
- Kierkegaard -



Jag är fruktansvärt sugen på att fjällvandra i sommar/höst. Just me and the dog. Det vore helhärligt. Ska verkligen försöka få till det... himla sommar till att vara kort.



Och jag vet att jag skelar... SO FREAKIN' WHAT?!!


The Dirty South

"A brilliant man would find a way not to fight a war"
~ Admiral Yamamoto - Pearl Harbour ~


Efter två veckors tid återvänder en mycket nöjd huvudperson till The Dirty South.
Vinterjackan och näbbkängorna har bytts ut mot kavaj och träskor. Cykeln har körts ut ur lägenheten och kylen är fylld. DVD-hyllan har fått fyra nya filmer och en ny tv-serie... det är sånt som händer när man som genom ett mirakel märker att man är två tusen kronor rikare än vad man trott.

Imonn ska jag för första gången sätta min fot på min sista kurs på Lärarutbildningen. Ska bli ganska skönt att komma tillbaka till verkligheten.
Men nu ska här kollas på film och ätas ananas.


Det här är förresten en väldigt tidig bild på lillebrors lilla skrutta... hon är otroligt söt när hon inte bits och kissar på golvet.


RSS 2.0